Opt etaje

Emoțiile scenei se simt din nou intens la noi în teatru. Grupa de începători a pregătit ceva frumos care să ne-amintească de vremurile în care interacționam mai mult cu vecinii de la bloc.
Aflați la prima urcare pe scenă, cursanții #teenmedia prezintă colajul umoristic ”OPT ETAJE”, coordonat cu delicatețe de actrița Patricia Ionescu – o serie de momente comice ”de cartier” în care vedem o serie de evenimente amuzante care ți s-ar putea întâmpla și ție.
Spectacolul va fi difuzat in premiera miercuri, 28 aprilie, de la ora 20:00. Link-ul pentru spectacol va fi postat in eveniment si pe pagina de facebook TeenMedia Academy.
cursuri de actorie
Ținem pumnii pentru cei care se vor urca pe scenă în premieră: Raluca Mezei, Andreea Epistatu, Ioana Matei, Ana-Maria Oancea, Raluca Marinescu, Teodora Moldovan, Marius Rosu, Mihai Profiroiu, Iuliana Dinu, Victor Arnautu, Mihaela Tone
⭐⭐⭐
TeenMedia Academy este o școală de actorie care organizează cursuri de dezvoltare personală prin teatru – actorie pentru adolescenți, actorie de teatru, actorie de film, public speaking, televiziune și prezentator TV. Detalii despre cursuri și înscrieri găsiți pe http://teenmedia.ro